Siirry suoraan sisältöön
Minulle tärkeintä työssäni on kohtaaminen. Haluan tarjota turvallista tilaa kannattelulle. Tilaa, jossa voit olla kuultu, nähty ja kohdattu.  Kuva:levonenphoto

Olen Emmi, yhden lapsen äiti, puoliso ja yrittäjä. Vuodesta 2018 olen toiminut täysipäiväisenä yrittäjänä kehonhuollon parissa koulutettuna hierojana. Maaliskuussa 2022 aloitin doulan sertifiointikoulutuksen, koska haluan kulkea odottajien rinnalla raskausaikana kohti synnytystä, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen.

Lapseni syntymä mullisti maailmani. Jo odotusaikana minua kiinnosti se matka, jota kuljen kantaessani lastani. Kiinnostukseni raskauteen ja synnytykseen oli vahvasti kehollista johtuen isoksi osaksi siitä, että hoidin muun muassa muiden raskaana olevien kehon haasteita.

Lapseni syntymä herätti minut siihen, millainen matka raskaus ja synnytys voi olla. Kehollisen ja tiedollisen puolen lisäksi synnytykseen valmistautuminen vaatii henkistä valmistautumista ja oman itsensä tutkimista. Raskaus ja synnytys voi olla voimaannuttava, vahvistava kokemus ja syvä tutkimusmatka itseensä.

Toimin myös Myfascia-terapeuttina Porissa Hyvinvointikeskus Olennaisessa. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin kehossasi. Voit tulla vastaanotolleni kehosi kipujen kanssa, jos tarvitset hetkeä itsellesi arjen keskellä tai jos koet, että hermostosi käy kierroksillasi. Hoitoni tapahtuu lempein tekniikoin, sinun kehoasi kuunnellen.

Minulle tärkeintä työssäni on kohtaaminen. Haluan tarjota turvallista tilaa kannattelulle. Tilaa, jossa voit olla kuultu, nähty ja kohdattu.